Aug 4, 2006


Hammarby besegrade Örgryte och det är första gången jag har wapat en match på mobilen. Funkade rätt bra. Blev glad när målen började trilla in i andra halvlek.Skönt att Sebastián Eguren fick göra ett mål,han verkar bli ett bra tillskott till Hammarby som nu leder tabellen med rätt osannolika sex poäng före Ellos. Nu har vi ju fått Lolo också så det börjar faktiskt se riktigt ljust ut. Bara för att jag skriver detta kommer det gå åt helvete i returen säkert.

Den här s.k bloggen har jag endast i avsaknaden av dagboken på skunk. Varför har jag då inte skunk?,well om man har suttit framför skunks blåa fula sida i fem sex år i hopp om att någonting ska hända så tröttnar man. Här kommer jag alltså skriva om saker som händer och sker och saker som jag gillar som t.ex Hammarby Fotboll,popmusik,turnélivet med mera. .
Räkna med en massa gnäll och felstavningar dessutom.
Jag kan börja med att skriva om en fantastisk skiva

Lambchop -Is a Woman (2002)

En av 2000 talets hittils bästa skivor. Består nästan enbart av pianoballader med lite skönt skört funkkomp. Fantastiska texter. Kurt Wagner sitter framför klaveret med sin trucker keps och sjunger ledsen soul om hundar och förhållanden. Jag såg Lambchop för några år sedan. Det var något jag längtat efter länge men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag hade inte väntat mig att de skulle ploja och spela gamla hårdrockslåtar. De var förstås fantastiskt bra men jag hade velat höra mer av de smäktade balladerna från denna skiva och den lika bra skivan Nixon.