Feb 5, 2008


Nästan värre än Ed Hardy modet

jag stör mig på Timbaland i ful h&m t-shirt och håriga armar som möter mig varje gång jag loggar ur myspace. Ett myspace jag har lovat mig själv att logga ut för gott. Ändå sitter jag där timme efter timme och lyssnar och tittar på musik som jag verkligen inte gillar, ändå kan jag inte sluta. Man går från ett bands kompisar till deras kompisar till deras kompisars kompisar och så vidare. Till slut sitter man och lyssnar på något vidrigt akademiskt synthband från norra Småland.


I dag varnar aftonbladet för att din "facebook kan leda till att du förlorar jobbet". Din arbetsgivare kan läsa din facebook. Hur mycket jävla press får facebook i det här landet? Hur mycket pengar har de pumpat ut i sveriges medier? I och för sig gäller det väl att musta ut så mycket ur communitys innan de försvinner. De brukar inte ha en vidare lång livslängd när mammor och pappor sitter och taggar sina barn.

Pappa Rami
Rami bloggar och gör Smileys på camp sweden. Känns inte som om man kan skriva något vettigt om Rami soppan. Folk verkar tro att han själv ska bära Hammarby på sina axlar och har något sorts trollspö som han ska rikta mot hammarbys yngre spelare och de alla ska bli Benny guldfot (eller vad det nu var han hette) Jag hoppas innerligt att äpplet har skjortan när signeringen kommer dock.