Dec 12, 2007

gammalt turnébloggeri funnet..

Vi landade i New York vid ett tiden på förmiddagen. Sjuka passkontroller. Jag tog fel kö. Fick vänta i typ 40 minuter. De tar tumavtryck på alla och de måste veta var man ska bo. Vi hade bokat ett hotell i sista minuten på Arlanda. Ramada Inn i Boston.
På JFK hade vi lite strötid. Passade på att äta riktigt äcklig amerikansk mat på flygplatsen. Cheese and Broccoli soup och en Budweiser.Väldigt Jetlaggad och trött var det ändå skönt med en öl för att komma ner på jorden. Flyget till Boston tog bara fyrtio minuter. Eftersom det ar inrikesflyg så var det bara att knalla ut när man gått igenom lite säkerhetstjafs. Det var en maskin som blåste på en för att se att man inte hade någon bomb på sig. På flygplatsen efter mycket om och men träffade vi bandet vi skulle åka runt och spela med på turnén. The Living Blue var ett garagerockband som levde klyschan rakt ut, inget fel med det men det kändes väldigt avlägset när vi satte oss i deras stora van som var överfull med instrument och öl och chips. Bilen verkade vara livsfarlig med och saknade så väl bälte som avskärmning från alla instrument som ramlade ner på sätena då och då. Fick en obehaglig känsla direkt efter man satt sig ner i bilen. De körde oss hur som helst till spelstället som låg i studentkvarteren i Boston.Great Scott.

Att plugga igen efter tio år.


Vandalerna plundrar Rom"


Imorgon är det tenta. Känns märkligt att sitta och plugga cellorganeller och olika cancertumörer. Var tvungen att gå ifrån ett tag.

Nu har tiotummaren varit ute i en vecka. Ingen köper vinyl längre. Alla vill ha sånt man inte kan ta på.
Här kan du läsa en recension om den:
ng
Jag ligger för närvarande 5 på topp tio musik. Gå in där och rösta.