Nov 25, 2007

flyers från svunna tider


En av de få Söt Klubb flygarna som jag har varit med och ritat på. Här kan man läsa att Claudia Bonarelli skulle spela. Det var en fantastisk spelning och jag lyssnade mycket på honom efter den. Jag minns en natt i Orminge när jag var klar med mitt städ jobb. Jag hade Bonarelli i lurarna och plötsligt kom alla djuren fram. Det var harar Rävar fåglar Katter. Det var en fin stund.


Chloe är felstavat. Jag tror att det här var i samma vända som vi gjorde en mini turné i stockholm med Chloe(Läckerbiten,Stampen,Läckerbiten och nån mer stans). Jag hade skäggsvamp denna kväll och var tvungen att dölja det bakom en Englands halsduk.


Vi hade en spelning med Apartment Frogs och gjorde en kasett med fyra fem låtar. Minns inte riktigt. Svante höll på att köra ihjäl oss på vägen dit. Cathis hade bjudit hela sin konstklass. Både hon och jag sjöng otroligt falskt. Allt gick åt helvete.


En gång i tiden gick jag under namnet Electric Kaj och var resident DJ på Sanchos Bar nere i tunnelbanan vid Rådhuset varje fredag. Det var ett konstigt ställe där ägarna sniffade massa saker. Eskobar var där första gången vi körde. Det var inte så mycket folk vdär annars. En gång var det översvämning. Sista gången ville de stänga tidigare för att det inte var några där alls. Då gömde vi oss under mixerbordet.