Sep 11, 2008

här igen!

Hej! Hela djävla sommaren har gått och det har hunnit bli höst. Man går runt i höstlöven och lyssnar på nya skivor. höstskivor, såna som alltid kommer till hösten. En ny med Lambchop som heter oh ohio eller nåt. Fruktansvärt bra är den i varje fall. Man börjar vänja sig vid den där känslan varje gång de släpper något nytt.

The Streets är otroligt höst det med. Laddade just ner senaste skivan "Everything else is just borrowed" ingen hurtig postgrime längre utan ett fantastiskt försök att göra stor bombastisk hip hop som pekar finger åt allt vad brittisk hip hop står för, i varje fall på titelspåret.

Sommaren flög förbi som vanligt men jag har inte flängt runt lika mycket som de senaste somrarna vilket har varit skönt. Det har varit mycket förort och gula villan. En fantastisk kväll i Juli när vi sköljde bort våra synder i rudans skitiga botten. Heta dagar med bad. Typ fem sporadiska Hedberg-spelningar nånstans mitt i smeten. En jävla massa jobb. Ångest. En ny låt med Suburban. Psykiskt sjuka som plockar blommor i rondellen. Det är något djävligt fint och tvetydligt med det.